Français - English - Nederlands

Quality Management System

Hielscher Ultrasound Technology

About Hielscher

Gamma

Kwaliteitsbeleid

Hielscher Kwaliteitsbeleid

Voor Hielscher Ultrasonics, is een superieure kwaliteit van het product, milieubescherming, de hoogste veiligheidsnormen en optimale economische rentabiliteit van groot belang bij het realiseren van de ondernemings doelstellingen. Hielscher Ultrasonics erkent dat de kwaliteit van haar producten een prioriteit blijft die niet kan worden aangetast. Hielscher streeft naar het bevorderen van het kwaliteitssysteem.

Hielscher Cerificate

Quality Management System

Hielscher Ultrasonics wil haar producten en diensten voortdurend verbeteren. Om deze reden heeft Hielscher Ultrasonics een Quality Management System met inachtneming ISO 9001:2000. Het ISO 9001:2000 certificaat werd uitgereikt door NISZERT (een dochteronderneming van BSI Group).

De ISO 9001:2000 norm wordt beschouwd als één van de meest vastgestelde normen over heel de wereld en dient als een kwaliteitswaarborg. Vele nationale en internationale organisaties streven ernaar om te voldoen aan deze norm. Deze norm kan de organisatie en de doeltreffendheid verhogen tot het bereiken van een groter concurrentievermogen, de standaard is gericht op klanttevredenheid. De ISO 9001:2000 norm acht de betrokkenheid van de medewerkers als één van de kritische succesfactoren om de kwaliteit te handhaven en continue verbetering te waarborgen.

Voortdurende verbetering van de vennootschap en haar Quality Management System worden bereikt door het vaststellen van doelen en doelstellingen op basis van prestatie-indicatoren, audits, opleidingen behoeften en feedback van onze klanten.


About - Producten - Merken - Promoties - Stock - Contact - Home
Copyright 2013 info@imlab.be All rights reserved.