Français - English - Nederlands

Hielscher - Ultrasone Technologie

Hielscher Ultrasound Technology

About Hielscher

Gamma

Kwaliteitsbeleid

Ultrasoon Lab Devices :

Hielscher Ultrasonics is uw top-leverancier wereldwijd van innovatieve ultrasone apparaten. Typische toepassingen omvatten mengen, homogeniseren en desintegratie.

Hielscher Ultrasonics is een familiebedrijf, gevestigd in Teltow in de buurt van Berlijn (Duitsland). Het accent van haar activiteiten is de opzet, ontwikkeling en productie van ultrasone apparatuur voor het gebruik in laboratorium en industriële toepassingen.

Ultrasone apparaten van Hielscher bestrijken het volledige spectrum van monster homogeniseren in het lab de ultrasone trillingen van grote volumes in industriële productie. Of je moet 1,5 ml ultrasone trillingen in een reageerbuis of 20 ton per uur, Hielscher biedt u de perfecte oplossing voor.

Hielscher Ultrasone apparaten

Hielscher Ultrasonics gespecialiseerd in apparatuur voor de ultrasoonapparaat van vloeistoffen. Dit omvat homogeniseren, desintegratie, emulgeren, dispergeren of deeltjesgrootte vermindering (frezen).

Als alternatief kunt u bladeren door onze website door het selecteren van een apparaat. Hielscher laboratoriuminstrumenten omvatten handheld homogeniseerders, zoals de UP100H (100 watt). Stand-gemonteerde apparaten, zoals de UP400S (400 watt) worden doorgaans gebruikt voor de ultrasoonapparaat van grotere steekproef bekers.

 

Hielscher

 


About - Producten - Merken - Promoties - Stock - Contact - Home
Copyright 2013 info@imlab.be All rights reserved.