Français - English - Nederlands

Ultrasone laboratorium homogeniseerders

Hielscher Ultrasound Technology

About Hielscher

Gamma

Kwaliteitsbeleid

Gamma:

Hielscher ultrasone laboratorium apparaten zijn compact, eenvoudig te gebruiken en uiterst veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid van organische en anorganische materialen in een breed scala van volumes.

Typische toepassingen van ultrasone homogeniseerders omvatten monstervoorbereiding, uiteenvallende en cel lysis, homogeniseren, dispergeren en uitsplitsing, deeltjesgrootte vermindering en versnelling van chemische reacties (sonochemistry).

UP 100 H

Hielscher biedt een breed scala van ultrasone homogeniseerders te worden gebruikt voor deze toepassingen in een breed scala van volumes van ca.. 50 μL tot 2000 ml . De selectie van de ultrasone processor hangt af van het monster volume te sonicated.

De tabel hieronder geeft alle laboratorium apparatuur en de aanbevolen hoeveelheid respectievelijk:

Model

Vemogen (W)

Werkfrequentie (kHz)

Type

Volume (ml)

UP50H 50 30 hand- of statief apparaat 0,01 - 250
UP100H 100 30 hand- of statief apparaat 0,01 - 500
UP200H 200 24 hand- of statief apparaat 0,01 - 1000
UP200S 200 24 statiefapparaat 0,01 - 1000
UP200Ht 200 26 hand- of statief apparaat 0,1 - 2.000
UP400S 400 24 statiefapparaat 5 - 2000

Ontworpen voor het Lab

Hielscher ultrasone laboratorium apparaten zijn ontworpen voor het lab. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren. De hand- en statief apparaten combineren generator (voeding) en transducer (converter) in een enkele behuizing. Dit bespaart bureaublad ruimte en gewicht. Hielscher is de enige fabrikant van handheld ultrasone processors. De werking van de ultrasone homogeniseerders is zeer eenvoudig. De apparaten zijn afgestemd op de optimale resonantiefrequentie, dus er is geen noodzaak voor handmatige aanpassingen. De ultrasone amplitude is instelbaar van 20 tot 100%. Als alternatief voor de continue werking een cyclus van intense ultrasoonapparaat uitbarstingen kan een aangepast, bijvoorbeeld voor de ultrasoonapparaat van warmte-gevoelige weefsels.

Nauwkeurigheid voor reproduceerbare resultaten

Voor de voorbereiding van monsters, alsook voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen, is het belangrijk om een goede controle over alle parameters van het ultrasoonapparaat te hebben om reproduceerbare resultaten te verkrijgen.

Hielscher Amplitude

Bij de Hielscher ultrasone apparaten kunt u de controle van de amplitude van het ultrasoonapparaat veranderen. Dit is de belangrijkste parameter van het ultrasoonapparaat. De mechanische amplitude wordt constant gecontroleerd. Dit maakt de amplitude onafhankelijk van andere factoren, zoals dompeldiepte, vloeibare temperatuur of viscositeit.


About - Producten - Merken - Promoties - Stock - Contact - Home
Copyright 2013 info@imlab.be All rights reserved.