Français - Nederlands

 

Cubis Serie Sartorius

Sartorius

Modulaire Analytische weegschaal op maat van de klant

Met de nieuwe Premium weegschaal Cubis begint een nieuw tijdperk in het laboratorium. Cubis is modulair opgebouwd, vrij configureerbaar en kan aan wisselende toepassingsgebieden aangepast worden. Voor de klant biedt het modulaire concept kwaliteitsweegschalen met een hoge mate van flexibiliteit zonder dat er grote investeringen nodig zijn in apparatuur waarvan sommige functies nooit vereist zullen zijn. Cubis voldoet uitstekend aan moderne weegeisen, van het eenvoudige wegen tot en met het beheer van complexe processen door middel van gebruikers-/wachtwoordbeheer.

Sartorius Cubis : Modulaire Analytische weegschaal op maat van de klant

Catalogus Cubis Serie

Met fijn ingedeelde weegbereiken tot en met 12 kg en een afleesbaarheid van 0,01 mg tot en met 0,1 g is Cubis geschikt voor vrijwel alle weegtoepassingen in laboratoria. In de weegschaalmodellen wordt de tweede generatie monolithische weegsystemen van Sartorius gebruikt. Dankzij deze nieuwe, compacte systemen kan voor het eerst een ruimtebesparende bovenschalige semi-microweegschaal met volledige resolutie en een afleesbaarheid van 0,01 mg tot en met 220 g worden aangeboden, die bovendien met een motorisch windscherm uitgerust kan worden.

Keuze van windscherm: handmatig (DU); automatisch (DA); automatisch met ingebouwde deïonisator om statische ladingen op effectieve wijze te verwijderen (DI)
Monolithische weegcellen van de tweede generatie zijn nog robuuster dan hun voorgangers, zodat u semimicrobalansen (5 posities) met een weegcapaciteit van 0 tot 200 g van boven kunt laden.

DE Windscherm
Handmatig windscherm (voor weegschalen met 1mg precisie).
DU Windscherm
Handmatig windscherm (voor weegschalen met 0,01mg & 0,1mg precisie).
DA Windscherm
Automatisch windscherm (voor weegschalen met 0,01mg, 0,1mg & 1mg precisie).
DI Windscherm
Automatisch windscherm met ingebouwde deïonisator om statische ladingen op effectieve wijze te verwijderen (voor weegschalen met 0,01mg, 0,1mg & 1mg precisie).
DE Windscherm DU Windscherm DA Windscherm DI Windscherm

 

Alle modellen beschikken over verwisselbare bedieningseenheden en schermen.

RS232- en USB-interfaces worden meegeleverd en bij MSA- en MSU-modellen worden een Ethernet-interface met geïmplementeerde webservices en een SD-kaartlezer meegeleverd.

Intelligente compensatietechnologie

Een bijzonder kenmerk van Cubis is de innovatieve compensatietechnologie. Als Cubis schuin staat, verschijnt er een waarschuwing op het display. De nivellering wordt met duidelijke aanwijzingen op het display aanzienlijk vereenvoudigd - zonder de libel voortdurend in de gaten te moeten houden.

Van de eenvoudige weging tot en met het complexe netwerk

Drie verschillende bedieningseenheden dekken de meest uiteenlopende toepassingen in laboratoria. Eenvoudig te upgraden afzonderlijke modules !

MSE Display

MSE Display Cubis Sartorius

MSU Display

MSU Display Cubis Sartorius

MSA Display

MSA Display Cubis Sartorius


About - Producten - Merken - Promoties - Stock - Contact - Home
Copyright 2015 info@imlab.be All rights reserved.